Der er som regel tre grunde til at man vælger at opbevare sine ting i en container. Den første er som lager plads, hvis man ikke lige har andre steder at placere det. Den anden grund er hvis tingene skal fragtes, så er containere virkelige en nem og effektiv løsning. Den 3. grund er af sikkerhedsmæssige årsager. En god kvalitets container, med en godkendt containerlås, er ofte et rigtigt godt valg, når man ønske at opbevare noget sikkert og tørt. Der er især den 3. del som vi her i denne artikel vil se lidt nærmere på.

Sikring af container med hegn

Sikring af container med hegn

Et hegn kan være den bedste måde at sikre sin container på. Blot det af ens grund er indhegnet holder ofte en potentiel tyveknægt langt væk. Derudover giver et hegn, hvad enten det er et trådhegn eller panelhegn, en tyv langt mere besvær med at slippe uset afsted med sine gerninger.
Prøv f.eks. at slipper afsted med et 55” tv, over et 2 meter højt panelhegn. Ikke en nem opgave vel? Men bare det at hegnet er der, det kan endda være et simpelt mobilhegn, er ofte nok til at folk slet ikke går ind på grunden, hvor containeren er placeret.

Indhegning og sikringer af sine værdier med containerlåse og alarmer

Containerlåse – hvad skal man vælge?

En god containerlås er også en god måde at sikre sine værdier på. Det kan være alt lige fra en simpel hængelås til en special container lås, som er godkendt af de fleste forsikringsselskaber. Ønsker man at de ting som man opbevarer i containeren, skal forsikres kræver det en godkendt containerlås. Der findes et hav af forskellige containerlåse at vælge imellem, og til en pris lige fra lidt over 1000 kroner til 5-6 tusinde kroner. I langt de fleste tilfælde vil en containerlås til omkring 2000 gøre, klare jobbet rigtigt fint.

Skal man vælge containerudlejning eller salg?

Skal man købe sin egen container, eller ud og finde et firma som har containerudlejning som ydelse? Er det tale om en container du blot skal bruge i et kort stund, eller en meget dyr specialcontainer, så kan det som regel godt betale sig at finde et sted at leje den. Der er masser af firmaer inden for containerudlejning som har en masse forskellige modeller og løsninger, som helt bestemt også vil passe til dit behov. Er det en mere permanent løsning, så kan man lige så godt hoste op med lidt ekstra penge i starten, og købe sin egen container. Det vil spare dig penge i det lange løb. Men har man ikke råd til at gå ud og købe en ny eller brugt container, så kan det at leje en container også være en god måde at komme i gang på.

Læs også: Containerudlejning til private

Videoovervågning af container

Ønsker man at gå skridtet videre, efter at have installeret en god containeralarm eller opsat hegn omkring den, så kunne videoovervågning være en mulighed. Videoovervågning er efter indhegning, en af de mest effektive måde at holde tyve væk på. Det skal selvfølgelig være overvågning af en hvis kvalitet, så sætter man et 500 kroners trådlåst kamera op, så skal man nok ikke regne med at det er super effektivt. Men med en professionel løsning inden for videoovervågning, så vil du reducere chancen for indbrud og tyveri en hel del. Derfor at langt de fleste større virksomheder benytter sig af forskellige typer af overvågning.

Læs også: Overvåg din container med video

Sikring af sin container med videoovervågning

Skulle jeg selv vælge en af disse løsning, så ville jeg nok gå med indhegning. Langt de færreste vil overhoved forsøge at forcere et godt panel hegn, så dermed er dine værdier sikret bedst muligt.Denne artikel er skrevet af:
Hollis Lynch
Hollis Lynch Google+
Min kalender