Det er tit man står og skal bruge en container til at forskellige formål. Det kan være containere til bortskaffelse af sit haveaffald eller byggeaffald. En special container som midlertidig bolig eller mobil køkken, eller blot en til opbevaring af sine havemøbler eller værktøj. Mulighederne er rigtige store når vi taler containere. Men hvor lejer man en container? Googler man blot container udlejning og vælger et af de første resultater der popper frem, eller hvordan gør man? Svaret afhænger hvilke typer af containere man skal bruge. Nogle udlejere tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder, mens andre er specialiset i en bestemt type container. Dette gør at det nogle gange godt kan være svært at finde ud af hvor man kan leje den model man lige står og skal bruge.

Udlejning af affaldscontainer

En af de mest hyppige modeller inden for containere er en affaldscontainer. Disse fås i både plastik og i en metal løsning, og i mange forskellige størrelser. Det kan være en praktisk løsning til både folk med store haver, haveservice firmaer, bondegårde, slotte og den slags. Affaldscontainer er en meget hyppig brugt type af container, som både sælges og udlejes i stor stil. Men oftest snakker vi salg når det drejer sig om affaldscontainere.

Udlejning af container fra Effectio

Containerudlejning Aalborg

Bor man i Aalborg eller der i nærheden, så er det kun et logisk valg når vi snakker container udlejning, nemlig DC Supply A/S. De har et kæmpe udvalg indenfor både salg og udlejning af container af alle slags. Alt lige fra specialcontainer løsninger som mobilkøkken, pavillon, skurvogn til sikkerhedsudstyr som container låse, alarmer og meget mere. Har de ikke lige hvad du står og mangler, så er det også muligt at få bygget sin egen special container. F.eks. et mobil savværk, fiskefabrik eller hvad det nu er du står og skal bruge. Denne type af specialcontainere er dog hovedsageligt til salg og ikke udlejning.

Udlejning af container Nordjylland

Bor man i Nordjylland, især hvis det er nord for Aalborg, så er der lidt flere muligheder. Her er der f.eks. junkbusters, Effectio og Saac der lige som DC Supply vil være oplagte valg. Som nordjyde er man ret godt stillet når når man skal finde et sted at leje containere. Der er masser af muligheder og priserne er generelt ret lave. Det samme gælder hvis man skal købe. Her er det muligt både at købe en brugt container eller en ny til lige præcis det formål, man står og skal bruge en til.

Containersalg Nørresundby

Et af de større steder i Nørresundby inden for container salg og udlejning er DC Supply som du finder hos:
DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby
Tel: +45 7023 1380
http://www.dc-supply.dk

De tilbyder et stort udvalg inden for alle containerløsninger, lige fra en special container i form af et mobil køkken til standard 20 og 40 fods fragtcontainere. Derudover er der masser af muligheder inden for affaldscontainere, byggeaffaldscontainere osv.

containerudlejning hos DC Supply A/S

Container udlejning priser

Priserne på containerleje svinger en smule alt efter kvalitet, og hvor man lejer. Det samme gælder for salg. Priserne variere ofte måned til måned, hvilket kan gøre det svært at finde priser på containerleje inde på de forskellige firmaers hjemmeside. Det er også forskel på om det er en professionel model til firmaer eller en mindre til private. Størrelsen af containeren påvirker selvfølgelig også prisen en del.

En anden vigtig ting er at sikre indholdet i sin container, f.eks. via containerlåse, alarmer og video overvågning. Dette kan du læse mere om i vores indlæg om containersikkerhed her på Overvågning med wifi af containere

Leje af byggecontainer

Har en byggeplads, så benytter man ofte en hel masse forskellige typer af containere. Det kan være en mobil skurvogn i form af en container, hvor de arbejdende kan slappe af i deres pauser eller hvis vejet i en stund ikke lige egner sig til arbejde. Du finder også opbevaringscontainere til værktøj og andet udstyr samt affaldscontainere til forskellige former for bygge affald.

Leje af special container

Er man ude efter en specialløsning så er det også muligt. F.eks. en container pavillon, skurvogn, mobilkøkken eller salgsbod, for blot at nævne et par eksempler. En sådan specialcontainer er efterhånden blevet en rigtig populær mulighed for mange, da den er mobil og ofte en billigere løsning end alternativt. Der er også rigtig mange muligheder med disse specialløsninger. Ofte ser man løsninger som man aldrig ville have forestillet sig var muligt. F.eks. er der lavet nogle virkelige smarte boliger ud af containere, for blot et nævne et eksempel.