Der er ingen tvivl om at Huawei er et mobil mærke som er kommet for at blive. Både deres nye p10 lite og deres lidt ældre p9 lite har solgt rigtigt godt i Danmark, og bestemt ikke uden grund. Får med en Huawei p9 lite får du rigtig meget mobil telefon for pengene. En smart phone til under 1000 kroner med kraftig hardware, en rigtig god skærm og fyldt med apps som kan opfylde nærmest et hvert behov. En anden fordel ved denne mobil, er at der findes et kæmpe udvalg af både P10 lite og Huawei P9 Mobil covers til den. Faktisk er der flere forskellige cover modeller til disse 2 telefoner end f.eks. Samsung Galaxy eller Apples Iphone, og det siger bestemt ikke så lidt.

Læs også: Mobil cover til P9 og P10 lite

Valg af mobil cover til Huawei p10 lite

Skal du bruge et smart cover til Huawei p10 lite, så er du heldig stillet. Der findes simpelthen så stort et udvalg til denne mobil, at du bestemt ikke får problemer med at vælge. Alt lige fra de helt billige plastik covers, til smarte eksklusive lædercover til Huawei p10 lite, så det burde ikke være svært at finde et cover som passer til din stil eller din smag. Et godt sted at købe billige mobil covers er på Capida.dk, de har til alle de kendte mærker, samt tablets som Ipad, Samsung og flere andre. Både flotte lædercovers og billige plastik covers.
Personligt er dette også min favorit telefon, tæt efterfulgt af lillebroren P9. Grunden til at jeg foretrækker denne over den lidt mindre model, er at jeg føler den køre en lille smule hurtigere, reagere lidt hurtigere når man klikker rundt eller åbner apps. Om det så er de 1000 ekstra værd, er lidt svær at sige. Begge er rigtig gode modeller, og man går ikke helt galt med nogle af dem.

Læs også: Mobil cover – hvad skal jeg vælge?

Valg af cover til Huawei p9 lite

En anden rigtig god mobiltelefon er Huawei p9 lite, som i bund og grund er det samme som 10’er, blot en smule langsommere. Noget man i langt de fleste tilfælde slet ikke vil ligge mærke til, med mindre man som mig, virkelig går på i den slags ting. For den almindelige familie far eller mor vil man næppe bemærke forskellen. Derfor vil det ofte være et bedre køb at gå efter den billige P9 frem for den næsten dobbelt så dyre P10 model. Udvalget af mobil covers, er faktisk også større til P9 lite, da den har været på marked i længere tid. Så endnu en god grund til at gå efter den billige mobil.

Hvilket cover skal man så vælge? Personligt foretrækker jeg et lækkert lædercover til Huawei p9 lite, det får telefonen til at se noget mere business agtig ud, noget jeg selv sætter pris på. Men ellers er der et kæmpe udvalg inde på Capida, i alle slags farver, designs og med forskellige motiver. Nogle vil f.eks. gerne have et cover med masser af bling, andre et Hello Kitty cover eller The Walking Dead – mulighederne er mange. Et mobilcover er en rigtig god måde at udtrykke sin egen stil på. Fuldstændig på samme måde som man gør det med tøj. Et lædercover svare jo lidt til at man går i jakkesæt, mens et med fed grafitti, kan fuldende ens street look. Der er masser af muligheder, og du kan helt sikkert også findet et som passer til din stil.

Fedt nyt cover til din mobiltelefon

Mange tror fejlagtigt at en Huawei er en dårlig telefon blot fordi den er billig. Men dette er faktisk bestemt ikke tilfældet. Du får rigtig meget hardware for prisen, og en telefon som bestemt kan tage kampen op mod de nyere Iphones eller Samsung smartphones. Har man haft en Samsung i forvejen, så vil Android styre systemet i Huawei ikke være helt fremmede, og man kommer rigtig hurtigt ind i det. Kommer man fra en Iphone, så vil det kræve en lille tilvendings periode. Noget som måske godt kan være lidt svært for nogle. Men når man først har lært at bruge det, så er det faktisk et ret lækkert styre system i Huawei P9 og P10 lite modellerne. Så mangler man bare et fedt mobil cover til den.

huawei telefon

Du kan selvfølgelig også vælge at lave dit helt eget mobil cover – se blot denne lille video her om hvordan du gør.